31 dagen een archetype

Wil je je innerlijke wereld beter leren begrijpen? Beter weten welk pad in je leven belangrijk is om te lopen? Met deze online cursus ontdek je de kracht van archetypen in jouw leven en welke archetypen jouw persoonlijke adviseurs zijn.

Wat is inbegrepen?

  • 33 korte Videos
  • Toegang tot community
  • Mogelijkheid tot het stellen van vragen
  • 6 maanden toegang

Zet archetypen in je leven in voor het versterken van je talenten en dromen


Iedereen kent de archetypen wel vanuit de sprookjes: de heks, het onschuldige kind, de boze stiefmoeder, de held.
Archetypen zijn mens-overstijgende energieën die iedereen over de hele wereld herkent. Ze hebben krachtige energieën en bepaalde archetypen lopen als een rode draad door ons leven. Ze zijn krachtige raadgevers maar sporen ons ook aan om te leven vanuit onze ziel.
Wanneer je gaat werken met archetypen, dan stap een een andere dimensie binnen. Een dimensie die niet grijpbaar is, die moeilijk in een hokje te stoppen is, maar die ons veel kan geven wanneer je er bewust mee gaat werken.
Je kunt deze cursus in je eigen tempo volgen, dus als je even wat minder tijd hebt, kun je het later gewoon inhalen

Archetypen zijn structuren in ons ‘collectieve onbewuste” – Carl Gustav Jung

Met SoulCollage® werken we ook met archetypen. Deze online cursus is dus uitermate geschikt voor mensen die zich meer willen verdiepen in SoulCollage®. De archetypen zullen je andere ervaringen brengen dan bijvoorbeeld kaarten die over innerlijke persoonlijkheden gaan.
Er zijn oneindig veel archetypen en ik zal er daarvan 31 behandelen: ik vertel in het kort over een archetype, zal er hier en daar een kort verhaal bij doen en nog meer zodat je de archetype optimaal kunt ervaren.
Guaranteed Security using one of the most advanced encrypted systems on the market.
The information in this page is being processed and encrypted securely using industry-leading encryption and fraud prevention tools.
ontmoet de instructor

Lucy Schaaphok

Lucy Schaaphok is een expert op het gebied van innerlijk leiderschap en persoonlijke groei. Lucy is een creator, inspirator en bouwt graag communities. Lucy achtergrond is een leuke mix tussen psychologie en beeldende kunst.
Ze geeft trainingen, retraites, coaching aan voornamelijk vrouwelijke professionals met een verschillende achtergrond (leidinggevenden, niet leidinggevenden, coaches & therapeuten) die willen groeien in hun innerlijk leiderschap.
Patrick Jones - Course author
Gemaakt met