cursus

De 7 spirituele wetten van succes

Houd jij jezelf ook nog tegen in je succes? Weet je niet goed hoe je daar verandering in kunt aanbrengen? Deze online cursus bied je handvatten om jouw succes een duwtje in de rug te geven.
Write your awesome label here.

Wat is inbegrepen?

  • 7 video's boordevol tips
  • Mogelijkheid tot vragen stellen
  • Online community

Ga jij voor succes op welk gebied dan ook?

Houd jij jezelf ook nog tegen in je succes? Weet je niet goed hoe je daar verandering in kunt aanbrengen? Doe dan mee met deze workshop waarin ik de zeven spirituele wetten van succes combineer met SoulCollage®.

Geloof jij dat alle energie is en dat in wezen alles mogelijk is? Aan de hand van het boek van Chopra gaan we elke 2 weken een wet behandelen. Leuk om te lezen, maar wat doe je er in de praktijk mee? Daar komt SoulCollage® bij om de hoek kijken.

Bij elke wet gaan we werken met het maken van kaarten om dat wat je leert op een dieper niveau te integreren en stappen te zetten. Deze kaarten gaan je vervolgens helpen bij het creëren van dit succes in je leven.

Tijdens deze cursus leer je

  • Hoe je voorbij je eigen beperkingen kunt gaan Je krijgt heldere inzichten in hoe je jezelf limiteert en hoe je dat kunt oplossen
  • Wat er nodig is om te succes te creëren. We zijn 7 stappen die je kunt nemen om tot succes te komen. Deze stappen worden begeleid met SoulCollage® om ze ook echt te integreren in je leven
  • Hoe je bij elke wet diepere lagen van jezelf kunt aanboren. Om tot elke stap te komen is lezen niet altijd voldoende. Soms gebeurt er zoveel op onbewust niveau, dat je de stappen niet zet. Door SoulCollage® te gebruiken kun je dit aan het licht brengen en vooruit komen.
ontmoet de instructor

Lucy Schaaphok

Lucy Schaaphok is een expert op het gebied van innerlijk leiderschap en persoonlijke groei. Lucy is een creator, inspirator en bouwt graag communities. Lucy achtergrond is een leuke mix tussen psychologie en beeldende kunst.
Ze geeft trainingen, retraites, coaching aan voornamelijk vrouwelijke professionals met een verschillende achtergrond (leidinggevenden, niet leidinggevenden, coaches & therapeuten) die willen groeien in hun innerlijk leiderschap.
Patrick Jones - Course author
Gemaakt met