Lesson series

Mini-workshop SoulCollage®

Ontdek de kracht van SoulCollage® met deze gratis mini workshop. Het is een creatief proces met heel veel diepgang. Je kunt direct starten.
Write your awesome label here.

Wat is inbegrepen?

  • 2 Video's totaal 14 minuten

Start direct

Heb jij zin om op een creatieve manier meer zelfinzicht en zelfliefde te ontwikkelen? Meld je dan aan voor deze gratis  online SoulCollage ® mini-workshop en laat je verbazen over de kracht van deze methode.

Wat brengt het?

  • Ontwikkel meer zelfliefde. Met SoulCollage ® ontdek je wie je bent en dat je alles mag omarmen wat in je leeft.

  • Kennismaken met SoulCollage®. Leer eenvoudig hoe je deze intuïtieve methode gebruikt om meer zelfinzicht en zelfregie te krijgen

  • Community. Inclusief toegang tot de community, waar je je kaarten kunt delen en gelijkgestemden kunt vinden (geen Facebook)

+ elke maand handige tips om je sterker te voelen in het pad wat jij wilt lopen.

De laatste community berichten

Door wie

Lucy Schaaphok

Lucy Schaaphok is een expert op het gebied van innerlijk leiderschap en persoonlijke groei. Lucy is een creator, inspirator en bouwt graag communities. Lucy achtergrond is een leuke mix tussen psychologie en beeldende kunst.
Ze geeft trainingen, retraites, coaching aan voornamelijk vrouwelijke professionals met een verschillende achtergrond (leidinggevenden, niet leidinggevenden, coaches & therapeuten) die willen groeien in hun innerlijk leiderschap.
Patrick Jones - Course author
Gemaakt met